Cilësimet tuaja të cookie-ve.

Eksperienca të personalizuara me kontroll të plotë.

Kjo faqe interneti përdor cookie dhe teknologji të ngjashme ('cookies').Në varësi të pëlqimit tuaj, do të përdorë kuki analitike për të gjurmuar se cila përmbajtje ju intereson dhe kuki marketingu për të shfaqur reklama të bazuara në interes.Ne përdorim ofrues të palëve të treta për këto masa, të cilët gjithashtu mund t'i përdorin të dhënat për qëllimet e tyre. 

Ju jepni pëlqimin tuaj duke klikuar 'Prano të gjitha' ose duke aplikuar cilësimet tuaja individuale.Më pas, të dhënat tuaja mund të përpunohen edhe në vende të treta jashtë BE-së, të tilla si SHBA, të cilat nuk kanë një nivel përkatës të mbrojtjes së të dhënave dhe ku, në veçanti, qasja nga autoritetet lokale mund të mos parandalohet në mënyrë efektive.Ju mund ta revokoni pëlqimin tuaj me efekt të menjëhershëm në çdo kohë.Nëse klikoni mbi 'Refuzo të gjitha', do të përdoren vetëm cookie-t rreptësisht të nevojshme.
Ju jeni këtu: Shtëpi » Lajme » Lajme » Vietnam ETE 2023

Vietnam ETE 2023

Shikimet: 0     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 2023-09-12 Origjina: Faqe

butoni i ndarjes së facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
Ndani këtë buton të ndarjes

Vietnam ETE 2023, ngjarja më e madhe e Vietnamit për industrinë e energjisë elektrike, është një ekspozitë ndërkombëtare e teknologjisë dhe pajisjeve elektrike që paraqet më shumë se 140 kompani ndërkombëtare me marka të njohura dhe më shumë se 300 kabina.Në përputhje me rritjen e vazhdueshme të kërkesës për energji elektrike në Vietnam dhe zgjerimin e planifikuar të rrjetit të transmetimit dhe shpërndarjes së energjisë, fokusi i ekspozitës është në tema të tilla si pajisjet elektrike për termocentrale të të gjitha llojeve, komponentët elektrikë dhe sistemet kabllore për transmetimi dhe shpërndarja e energjisë elektrike, sistemet e ndriçimit për përdorim industrial, përdorimi në projektet e zhvillimit urban dhe shtëpitë private si dhe prokurimi dhe instalimi i sistemeve elektrike në lidhje me projekte të mëdha ndërtimi.Vietnam ETE, e mbajtur në Qendrën e Ekspozitave dhe Konventave të SECC Saigon, është një ngjarje e fokusuar në ruajtjen e energjisë dhe energjisë së gjelbër.

NKS Power komunikoi me një numër kompanish homologe në vend, konsultoi dhe kuptoi aplikimin dhe zhvillimin e aksesorëve të kabllove të energjisë, si bashkimi i tkurrjes së ftohtë, përfundimi i tkurrjes së ftohtë, lidhësi i ndashëm, lidhësi i zbarrës, sistemi GIS në tregun vietnamez të energjisë dhe bëri një vizitë speciale në Rrjetin e Energjisë Jugore të Kinës.

Vietnam ETE mbahet çdo dy vjet, kështu që edicioni i ardhshëm, Shfaqja e 17-të Ndërkombëtare e Energjisë, do të mbahet në korrik 2025 në SECC në Ho Chi Minh City.


Kompania i përmbahet konceptit të miqësisë mjedisore dhe lidhjes inteligjente, dhe është e gatshme të punojë me ju për të krijuar një zhvillim të gjelbër dhe të qëndrueshëm, duke udhëhequr industrinë e energjisë me teknologji të zgjuar.

Kategoria e produkteve

Lidhjet e Shpejta

Na kontaktoni
Adresa : Nr. 11, Zona e 6-të Industriale, Komuniteti Mashantou, Rruga Ma Tian, ​​Distrikti Guangming, Shenzhen, CN 
Tel : +86-755-2666-0819 
Mobile&Wechat&WhatsApp: +86-135-1015-8968 
E drejta e autorit © 2023 Shenzhen NKS Power Technology Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.Mbështetje nga leadong Harta e faqes. Politika e privatësisë
Lini një mesazh
Na kontaktoni